Har Du känslomässiga blockeringar som håller dig tillbaka från det liv du verkligen vill Leva? Då kan jag varmt rekommendera denna behandling!

The Emtion Code som är en healing teknik som skonsamt behandlar dina negativa upplevelser från tidigare händelser. Eftersom känslomässiga blockeringar är gjorda av energi, precis som resten av kroppen, så påverkar de den fysiska vävnaden och kan orsaka akut smärta. En annan uttrycksform kan vara depression, ångest, värk i kroppen och/eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång. Att släppa iväg dessa blockeringar är en förutsättning för att kroppen skall läka. Resultatet av denna behandling blir, att problem som uppstått från dessa negativa upplevelser ofta försvinner eller blir mer hanterbara.

Det förekommer ganska ofta att ditt undermedvetna har valt att skydda ditt hjärta genom att med hjälp av känsloenergi bygga upp ett skydd runt hjärtat, jag kallar det Heart Wall / Hjärtvägg.

Eftersom hjärtat är kärnan i vår existens skyddar vårt undermedvetna hjärtat ,så när något händer som skapar staka känslor, som sorg, övergrepp, förnedring mm. skapas så ett ”skyddsrum” som kan vara livsviktigt just då. Om hjärtväggen inte avlägsnas så försvagas imunförsvaret och vi kan även få hjärtrelaterade problem.

En smärtfri intressant behandling som du kan få på plats eller via Skype.

Fungerar lika bra på djur som på mäniskor!

Behandlingen tar 30-40 minuter.

När passar "Emotion Code"?
Alltid skulle jag säga!