LifeWave

Det finns sju olika akupressurplåster/LifeWaveplåster som alla har olika funktioner. Här nedan finns en översikt över de olika plåstren.

Energy Enhancer

Stimulerar energiflödet, balanserar, ökar flexibiliteten och fettförbränningen med över 20-30% så att kroppen orkar mer samtidigt som den blir mer avslappnad! Energy Enhancer öppnar upp flödet och då orkar kroppen mer helt naturligt! Du behöver inget koffein som stimulantia. Detta plåster framtogs från början till det amerikanska försvaret men fick sitt stora genombrott under OS i Aten 2004 och används idag av elitidrottare över hela världen.

lifewave energy

Silent Nights

Sovplåstret som stimulerar och reglerar produktionen av melatonin så att man får en djupare och mer avslappnad sömn. Hjälper även mot snarkningar. Bra att använda vid tillfällen när man vet att sömntimmarna är för få. Detta plåster är klassat som medicinskt läkemedel och används på sjukhus i bland annat Frankrike och Tyskland.

silentnights

Glutation

Stimulerar kroppens egen produktion av Glutation, kroppens allra viktigaste antioxidant. Glutation är starkt utrensande och avgiftar kroppen från bla. tungmetaller. Om det inte vore för glutation skulle kroppen inte kunna tillgodogöra sig andra antioxidanter som t.ex. C-vitamin. Glutationsplåstret hjälper kroppen att själv producera glutation. Det är kliniskt dokumenterat att Lifewave glutationsplåster ökar nivån av glutation i blodet med 300% på bara 24 timmar. Mycket effektivare än att inta glutation via matsmältningen.

glutation

Carnosine

Stimulerar kroppens egen produktion av carnosin, en antioxidant som framför allt finns i hjärnan, hjärtat och musklerna och som är väldigt viktig för cellförnyelsen. Carnosin har en nyckelroll i all Alzheimerforskning, bra att använda på ärr och herpes. Dessutom en av de viktigaste ingredienserna i alla hudvårdsprodukter eftersom karnosin har en bromsande effekt på åldrandet. Carnosineplåstret hjälper kroppen att själv producera karnosin!

carnosine

Aeon

Balanserar det autonoma nervsystemet och motverkar stress på några minuter!! Har även en antiinflammatorisk effekt. Man kan använda detta plåster som förstärkare till de andra plåstren. Hjälper sinnet att samla sig så att man får lättare att fokusera på det som är viktigt i stunden! Energimässig Första Hjälpen för sensitiva personer som är alltför öppna för omgivningens energier. Ex. Bra vid skolstress.

aeon

Icewave

Reducerar smärta och inflammation på några sekunder! Verkar även långsiktigt. Detta plåster gör det möjligt att minska konsumtionen av smärtstillande medel! Detta plåster är klassat som medicinskt läkemedel och används på sjukhus i bland annat Frankrike och Tyskland.

icewave

Sp6 complete

Minskar sötsuget, men reglerar även hormonbalansen, vilket gör att det är mycket effektivt att använda för tex kvinnor med övergångsbesvär. Kliniska studier visar att detta plåster kraftigt förbättrar de inre organens kapacitet och ökar funktionen av hypotalamus ("hjärnans hjärna") som sköter kontrollmekanismer för bl.a. ämnesomsättning, blodtryck, kroppstemperatur och sömn. För PMS kombinera den med fördel med Aon och IceWave.

sp6

Är du redo att må ännu bättre?

Kontakta mig